teisipäev, 24. juuni 2014

Sinine komplekt

Saatsin paar nädalat tagasi teele ühe pikalt tehtud pulmakomplekti.
Algas kõik kahest asjast, mida eelnevalt juba näidanud olen: külalisteraamatust ja abielutunnistuse kaantest. Valged asjad, sinine pael ümber ja lisaks kristallpannal.



Pärast seda said valmis pulmakutsed. Ikka sinised, pitsi, paela ja pandlaga.


Ja nüüd valmisid ülejäänud pulmadeks sobivad esemed: kohakaardid, lauanumbrid, pudelisildid, ümbrikukarp ja kingikarbid.
Kohakaartide idee oli pruudil olemas. Näitas ta mulle ühte fotot, mis on pärit Kaia hobileheküljelt.
 


Leidsin sellised luige ja ümbriku lõikemotiivid veebist üles ja tellisin endale ka. Pruudile ju meeldisid. Kui need pärast pikemat sekeldust lõpuks kohale jõudsid, tegin proovitöö ja pärast arupidamist tegi pruut otsuse, et luikedele oleks mingit lisa vaja. Lisaks sai lõpuks see, et tegin kõigile silma ja noka musta värvi. Kohakaarte oli lõpuks vaja 103 ja nii värvisin ära 206 luike + 30 luike lauanumbrite jaoks. Luigemotiivid muide väntas seekord välja mul Maku. Ja ta tegi seda päris pikka aega. :)

Aga minu tehtud luikedega kohakaardid said lõpuks siis sellised:




Lauanumbrid tegin samas stiilis kohakaartidega. Sinised põhjad ja luiged peal.


Pudelisiltidega väga suurt muret ei olnud. Lõika, kleebi, pintselda ja töötle. Olemas! Printida lasin need kleebitavale paberile, et mingit hullu mässamist ei oleks! Mul endal on kodune värviline tindikas üsna...hmhm..vana, nii et mina käin värviliselt printimas Tartus Koopiakeskuses. Meeldiv teenindus ja hea kvaliteet! Igatahes seekord siis sellised:


Ja siis oli pruudi sooviks saada ka kinkekarbikesi, kuhu külalistele meene ja midagi head sisse panna. Kristel küsis, kas ma pisikesi karpe ka teen? No teen ikka aga 103 pisikest karbikest on ehmatavalt suur kogus ja kokkuvõttes tuleks nende voltimise-kleepimise-lõikumise hind piisavalt pirakas. Usin, nagu ma aeg-ajalt olen, otsisin alternatiive ja ei ole asja, mida Hiinast ei leiaks! Neil seal sellised toredad masinad olemas, millega saab laserlõikust teha ja pärast läbirääkimisi, hinnapakkumisi, korduvaid meeldetuletusi, millele nad muide ÜLIkiirelt vastasid, jõudsid tellitud kingikarbid pärale! Tükihind tuli ikka kõvasti soodsam kui siin ise midagi tehes. Ja kuna nad käkerdasid tegelikult ühe põhjakinnituse mõõdu ära, siis lubasid järgmisel tellimusel suuremat allahindlust teha! Nüüd on siis vaja veel vaid keegi leida, kes endale ka sääraseid karpe tahaks. :D 
Muidu karbid jõudsid kohale pisikeses pakendis ja kokku panna ei ole neid üldse keeruline. Võtab aega. Kinnitamiseks mõeldud pael pandi ka rulliga kaasa.

105 kinkekarpi jõudis kohale just sedasi. Pisikesed, eks.

Siis üheks sooviks oli saada pokaalid, aga kaunistuseks soovis Kristel ehk midagi pitsiga, sest see meeldivat talle väga. Mis seal ikka - kõik on võimalik! Pokaalid said siis ümbritsetud pitsi ja paelaga ning üles äärde lasin graveerida ka initsiaalid. Mujale graveeringut lihtsalt mahutada ei saanukski.



Siis veel ka karp, mis oleks kutsetega sarnane ja kuhu külaliste heade soovidega kaardid sisse mahuksid. Sinine pole ilmselgelt selline kriiskav, nagu siin pildil, aga ma ei suuda kuidagi oma kaamerat korda timmida, et pildid tuleks sellised, nagu tahan! Pean hakkama ilmselt enesetäienduskursusi võtma. Fotograafia alal seekord.


Ja lõpuks kirjutas paar nädalat enne pulmi pruut uuesti, et tahaks ikka lauaplaani ka kõige juurde, sest külalisi on palju ja kes jõuab kolmteist lauda kõik läbi käia, et oma nime otsida. Nii ma siis suundusingi esiti pildiraami järele ja siis juba hakkasin stiililt teiste asjade sarnast lauaplaani tegema. Viisakas, ilus, nagu tuhanded teised sarnased googeldades leitavad lauaplaanid. Siiski vaid Kristeli ja Rasmuse oma. :)



Palju-palju õnne Kristelile ja Rasmusele!
Tänan pika koostöö eest!

1 kommentaar:

  1. Suurepärane! Aitäh ja lisan nüüd õige viite ka pildi juurde!

    VastaKustuta