kolmapäev, 4. juuni 2014

Virsikuline pulmakomplekt

Ühest pikka aega tagasi küsitud pakkumisest sai nüüd komplekt kokku.
Pulmavärv oli vahepeal muutunud roosast virsikuliseks ja kõik asjad said sellega kokku sobitatud. Virsikuvärvile lisandus veel kuldset ja valget.
Komplekt sai kokku ümbrikukarbist, šampusepudelist, lauaplaanist, lauanumbritest ja kohasiltidest.



Klassikaliste kohakaartide asemel meeldisid pruudile sellised, mille saaks virsiku sisse torgata. Otsis ta mulle netist näidise ja proovisin sarnaseid teha. Esimesed läksid muidugi aia taha, kuid kui mängu tuli sädelev kuldne, siis ma teadsin, mis materjali kasutada. Tartu Tasku keskuse kunstipoe ostsin sellest paberist kohe tühjaks.
Nimesildid said siis kullakarva. Hambaorgid värvisin ka pruudi soovil kuldseks. Otsad jätsin küll värvimata - igaks juhuks, sest ma ei tea, mis see värv seal virsiku sees muidu teeb.


Lauanumbrid tegin sarnased, kuldse ja virsikukarva paelaga. Pruut lubas need ise raamidesse panna, et neid oleks hea laual hoida.






Kohaplaan oli algselt plaanitud üsna peen, kuid pruut otsustas lõpus millegi lihtsama kasuks. Siiski sai ka see lihtsam väga kena. Sain selle kahte laudkonda ka pisut muuta, sest endiselt ei ole inimestel väga selge, kuidas see oma kohaloleku teatamise etikett ikka käib. Nädal enne pulmi öelda, et tulen, on mõne arvates täitsa OK. Igatahes sain asja parandatud ja hetkel kinnitatud.




Šampusepudeli kaunistasin akrüüllilledega ja virsikutooni armastajana on mul sellist akrüüli lillede südamikeks päris hea hulk.


Ja lõpuks karp, mis paistab esimesel pildil. Sisse tegin veel ühe nimesildi.


Palju-palju õnne nädalavahetuse pulmapeoks!

3 kommentaari: