kolmapäev, 16. juuli 2014

Bordoopulmad

Bordoopulmad ei ole tegelikult mingil moel seotud ühegi pulma-aastapäevaga. Lihtsalt pulmade värv oli bordoo.
Komplekt küünaldest, albumist, külalisteraamatust ning kaunistatud pokaalidest, tordinoast ja -labidast. Kolm viimast toimetas pruut ise minuni.

Asjad ootasid oma valmimist juba pikemat aega, graafik on nii tihe. Vahepeal võtsin endale paar päeva puhkust ka, sest see emotional brakedown nagu Liisi mulle ühel korral külas käies kenasti ütles, tuli ka peale (st ta mainis, et mul olla selline nägu, et varsti midagi sellist tuleb). Kole-kole.

Igatahes küünalde, albumi ja külalisteraamatuga suurt muret ei olnud. Ei olnud tegelikult ka teiste asjadega. Küll aga oli huvitav nende oma asjade minuni jõudmine. Pruut tellis asjad minu aadressile, kuid need saadeti kolmandale isikule (oli vist maksja siis). Nalja kui palju. Käisin kaks korda postkontoris küsimas, kas on midagi juba jõudnud, mõlemad korrad vastati eitavalt. Kuidas teisiti saakski. Aga no pärast kuuajast sahmerdamist olid need ikka kohal. 
Gravex tegi muidugi tööd hästi ja tordinuga ning -labidas on supervahvad! Pokaalide puhul öeldi mulle küll kohe, et kuna neid on graveerija ennegi teinud, siis seda tüüpi pokaalidel ei lähe graveering pealt hästi matiks. Nii oli ka, kuid ainult kuupäeva osaga. Pokaale nurga alla keerates on küll kuupäev kenasti näha, kuid otse see kahjuks tõesti välja väga ei paistagi. Mis parata.

Pärast komplekti piltide pruudile näitamist soovis ta albumile ja külalisteraamatule veidi tagasihoidlikumat kaunistust ja nii võtsin ära lipsud ja lilled ja panin asemele ainult lipsud (pildid on küll tehtud algse variandiga).

Õnne Maarikale ja Robile!





Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar