esmaspäev, 18. november 2013

Retseptikarp

Hea tükk aega tagasi uuriti minult, kas ma retseptikarpe ka teen? Selliseid, kus retseptikaardid sees on. No karpe teen aga retseptikarpe pole varem küll teinud. Aga mis seal ikka keerulist väga olla saab? Küllap saan hakkama. 
Sain soovijalt ühe pildi, milline karp talle silma oli jäänud, ja tegin mõningast uurimistööd. Netis on neid karpe tõesti omajagu (recipe box). Vaatasin mõned mulle meeldinud üle ja jäin mõttesse. Ikka kohe tükiks ajaks...kolmeks nädalaks. :) Beebiraamatute hooaeg tuli peale.
Aga see ei tähendanud, et mul karp peas tiksunud ei oleks. Iga päevaga hakkas südametunnistus järjest enam piinama, et oleks lõpuks vaja ikka ses osas ka midagi välja mõelda.

Igatahes võtsin siis asja ette ja proovisin esiti ühte varianti, mis kukkus üsna kehvasti välja. Et mitte enam koju ka mingeid plönne teha, otsustasin ikka asjaliku naiseliku armsa karbi kasuks.
Ah jaa, retseptikaardid sain ikka kõvasti varem valmis. Kuna tellija sooviks oli, et nii karp kui kaardid oleksid cupcake stiilis, siis kaardid said küll just selle sarja paberitele pandud. Karbi enese tegin aga pigem seda "ilusa ja naiseliku" stiili arvestades.

Pruuni-roosa kooslus oli ka tellija soov. Aga selline see sai.
Karp on mõõtmetelt 17x15x10 cm ja hetkel on seal sees 60 retseptikaarti: igas jaotises 10 kaardikest. Ja neid mahub sinna juurde, kaks korda sama palju vähemalt küll.


1 kommentaar:

  1. Jälle üks äge idee ja tore teostus! :) See eelmine (küsimused sünnipäevaks) meeldis mulle ka.

    VastaKustuta