esmaspäev, 18. november 2013

Jõulukaardid

Täiesti teemast välja sissejuhatus:

Ühel toredal septembrikuu õhtul sõitsime perega maale. Kuna parajasti raadiost midagi väga asjalikku ei tulnud, lükkas Maku meie võrratusse automakki (see on kassettmängijaga veel muide!!) täiesti suvalise autos olnud kasseti. Ise lindistatud loomulikult. Ja sealt hakkas kõlama jõululaule. Oooohjaah! Kõigepealt ma itsitasin, et no hakkab pihta, aga siis oli päris hea vahelduseks mõnda selgelt äratuntava teemaga meloodiaid kuulata.
Ühtlasi meenus mulle, kuidas ma päris esime OMA muusikaga kasseti sain (nagu see oleks olnud sajand tagasi): suvitasin pea iga aasta Tartu sugulaste juures ja nende suur vend Priit lindistas siis mulle ühel korral tühjale kassetile lugusid. Lood olid vist tema valitud, täpselt ei meenu, kuid mäletan sealt selgelt ainult ühte laulu: "Männer sind Schweine, traue ihnen nicht, mein Kind..." mhmh, saksa keel. :D Ja mul pole õrna aimugi, miks just see lugu mind kummitama on jäänud. :D Igatahes hea nostalgia.

Täiesti teemasse sisu:

Ja tegelikult ei olegi enam nii kaugel seegi aeg, kus need kauaoodatud kingijagamise jõulud käes on. Sellega koos tuleb ka kaarditegemise, -saatmise, -saamise aeg ja hakkasin tänavu juba pisut varem pihta. Kuna Piret avas ka kenasti Soomes taas oma butiigi (Piretti Putiikki), kus lisaks riietele pakub ka muud kaupa, siis tegin mõned kaardid suunitlusega need lombi taha saata. :) Et neil ka seal veidi teistmoodi oleks midagi.

Esimestel kaartidel on muide täiesti teadlikult tehtud grammatiline korduvviga ehk siis jätsin ära kõikide heade soovide vahelt komad. Et oleks silmale ilusam vaadata. Lihtsalt mainin, et ma TEAN, et need komad sinna tegelikult käivad. Nad on mul tallele pandud. :)
Hetkel läksid kaarditegemisel käiku samet-, pärlmutter- ja disainpaber ning lisaks kristalle, pärle, paelu.
Ja ühtlasi ei jäta ma ka seekord kaagutamata, et imelisi kaarte (ka jõuludeks) teeb endiselt Kristiina! Kaks esimest ideed on tema pulmakaartidelt.


Üks mitte-jõulukaart ka

6 kommentaari:

  1. Mulle meenus su sissejuhatuse peale kassett, millele sai lindistatud sinu (või meie kõigi kolme?) esituses Inese eurolugu (koos täiendustega) :D

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Selle võiks nüüd küll digitaliseerida..ja kuulata :D

      Kustuta
    2. No aga leidke üles see, digitaliseerime ära! :)

      Kustuta
  2. Ja muide, see Die Ärzte "Männer sind Schweine" lugu oli tol ajal järelikult siis suur hitt, mäletan, et see oli mingi VivaHit piraadika peal. See plaat on veel tänagi alles, tahate kuulata? :D

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Ei no mida sul ka alles POLE? :D Kunagi kui külla satume, siis peaks ikka selle käima panema jah. Ühte lugu oskan vähemalt kaasa ka laulda.

      Kustuta
  3. väga huvitav on jõulukuusega viimane kaart :)) see niitidega idee on kohe eriti lahe!:)

    VastaKustuta