laupäev, 19. oktoober 2013

Beebibuum

See on just õige pealkiri seekordsele postitusele.
Pärast Katrele beebiraamatu tegemist olen saanud neid siis pisut veel teha.
Lisan sellesse postitusse ka sarnast beebiraamatut puudutava info, et sellega mitte postkaste koormata. Kui midagi veel arusaamatuks jääb, saab alati üle küsida.


Beebiraamatu info

Suurus:  A4 (21,5x30,5)
Maht:       38–40 lehte

Sisu:
Raamat on mõeldud kahepoolse raamatuna – vasakule värvilistele paberipooltele saab kinnitada fotod ja paremal on eeltäidetud tekstiosa. 
Raamat on mõtteliselt kolmeosaline: I enne beebi sündi, II beebi sünd, III tähtsamad etapid beebi esimesel eluaastal. Ruumi peaks kõigeks vajalikuks piisavalt olema.
Sisus on võimalik teha väiksemaid muudatusi: midagi ära jätta, pisut juurde panna või muuta. Vastavalt soovile panen kokku siis juba personaalse raamatu ja kui see sobib, läheb see printimisele ning köitmisele.
Kaanepildi valiku saab teha näiteks neist kohtadest:
https://www.redonkadoodles.com/Digital-Stamps?sort=pd.name&order=ASC (see leht sisaldab ka pisut vallatumaid templeid, seega palun mitte ennast häirida lasta :))

Pildi sobivusel soovin teada pildi nime ja võimalusel asukohalinki. Tegemist on siin vaid digipiltidega, st et mina ostan pildi, kujundan selle koos tekstiga ära, prindin välja ja värvin ära. Must-valgeks ei jää midagi.
Kui on endal mõni kaaneteksti soov, andke teada. Muidu läheb kaanele tavaliselt „Esimene eluaasta”.

Raamatusse hiljem mingeid logosid, vesipilte ega muud seesugust ei jää.
Kui nüüd raamatu sisu vastu huvi tunnete, andke meilile märku, saadan selle personaalselt.


Parimat!
Kairi

Ja lõpuks hulk juba valminud beebiraamatuid.
























3 kommentaari: