reede, 18. jaanuar 2013

Beebi kombe

Heia!

Väike vahepala muu käsitöö vahele.

Nüüdseks olen kenasti overloki ja õmblusmasinaga rahu sobitanud ning mõlemad vahendid teevad minuga kenasti koostööd. Võtsin kätte ja meisterdasin valmis ühe beebikombe suurusele 50/56. Siiski julgen arvata, et vastsündinu vist upub sellesse, sest see tundub ikka päris suur. :D Aga eks saab mõne aja pärast katsetada.
Lõiked noppisin sedakorda kahest Ottobrest kokku: Ottobre 6/2010 ja Ottobre 6/2011. Mõlemas oli kombevariant, kuid alt jalgade osaga. Ottobre 6/10 sisaldas ka ühte alt kinnist kombet aga ma kombega lapse pardivarianti ei soovinud. :) Seega otsustasin säärtega kombe kinniseks teha, panna varrukatele otsa pealekeeratava osa, et ei peaks esiti mingit kinnasterallit tegema ja lisasin veidi pingviinilikku välimust. Vähemalt mulle endale jäi kohe mulje, et no valge rinnaosaga on kombe nagu pingviinile mõeldud. :D Et asi liiga pläss ei oleks, võtsin eile õhtul kätte ka mulinee ja tikkisin peale kolm lille ja mõned keerutused. Töö juures masintikandile mõtlesin ka, aga otsustasin sedakorda, et kui juba on käsitöö, olgu siis üleni käsitöö.
Puudu on kombel veel kaks pisikest õmblust - auguke turvatooli alumise "klõpsaka" kohal. Selleks pean ma tooli keldrist üles tooma aga...ei viitsinud, ausalt. :D

Loodetavasti peab see kenasti sooja ka. Punasel kangal on pahupoolel mingi ultramoodne must pehmendus vms, nagu softshell. Tahtsin poes käies ka veidi vatiini osta, kuid Kangadzungli müüja nähvas kohe, et sellele kangale mingit vatiini vahele ei panda, see on niigi vee- ja tuulekindel ja pealegi tuleb vatiin kangast läbi. Ehh, no mida imet, ise ronibki läbi kanga see va vatiin? Ja võib-olla oli mul vatiini vaja koju mingi teise projekti jaoks? Aga hästi, kui ei viitsi tagumistesse ruumidesse jalutada, siis jääb ostmata. :) Abakhanist saab ka, viisakama teenindusega. Dzungli-tädil oli ilmselt lihtsalt kehv päev.

Ja kombe siis: tadaa! :)


Vooderdatud ja puha


Kinni pandud varrukas

Tikitud lilled. Pilt keeras ennast kenasti püsti
aga aru saab ju ikka :)

1 kommentaar: