reede, 3. juuli 2015

Pulmadeks 2015

Hei üle kolme kuu!
Näete, mõnikord ongi nii tuli takus ja väsimus peal, et ei jõua ei siia ega mujale ka mitte. Olgu, mujale natuke jõuab, pilte laadima ei jõua. Või no mis ei jõua, palju ägedam on jalad sirgu visata ja mitte midagi teha! Väga rahustav! :)

Ometi olen vahepeal nii mõnegi pulmakomplekti või -asjaga valmis saanud. Esitlen neid nüüd.

Kõigepealt ühed kutsed, mis valmisid nii, et pruut alustas nende tegemist ise. Siis aga otsustas, et ei, ei tee ikka ise, ma võiks veidi aidata. Kahepeale saime hakkama küll. Pael kutsete ümber on muidugi kena lilla ja no kas see jääb pildile? Mkm. Aga südamega pannal, pael ja kutsest väljatõmmatav sisutekst. Selline lihtne, armas. Pealmine valge paber on mustriline.


Siis kutsed, mis valmisid Kadrile ja Laurile Muhu pulma. Maalähedane rustic stiil. Ja komplektis ei olnud ainult kutsed, vaid ka ametimärgid ja kohaplaan. Aga nende pildistamiseni ma ei jõudnudki. Peaks Kadrilt ja Laurilt uurima, ehk neil on pilti...
Kutsetest tegin aga esialgu näidised ja valituks osutus erinevatest näidistest üks kokkupandud variant. Ilus, armas. Pael on muide jälle lilla! Aga minu arvuti monitor näitab küll sinist. Sinine, mis sinine!




Augustisse tulevad veel ühed kindlasti toredad pulmad, kus värviks kollane. Sellesse pulma läksid kutsed, küünlad ja pokaalid.




Üks kollane komplekt veel. Sinna käisid küünlad, abielutunnistuse kaaned, külalisteraamat ja tordi lõikamise komplekt. 



 
Ja lõppu panen veel kaks tööd, mis käivad ka ikkagi pulmajutu juurde. Ehk siis üks suurem album, et oleks hea pilte hoida. Ja üks komplekt albumist ja abielutunnistuse kaantest. See viimane meeldib mulle. Linase kanga ja pitsi võlu.




Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar