kolmapäev, 19. veebruar 2014

Kutsed Minniga

Laste sünnipäevad eeldavad tihti rõõmsaid kutseid ja Reelika palus oma tütre esimeseks sünnipäevaks Minniteemalisi kutseid. Netis jäi mulle silma kaks varianti ning Reelika ise näitas Juliana pulmakutsete näidist. Reelika soovidest lähtuvalt said viimaste põhjal valmis ka minu Minni kutsed. Netinäidised on sellised:


Kasutasin musta ning valge-punase-mummulist kartongi, valget pärlmutterpaberit ja Minni pildiga märgikesi. Printimise eest ütlen siinkohal suured tänud jälle Leilale! Minu värviprinter on mõned hädavajalikud vidinad ära kaotanud, või noh, pigem ikka olen need ära pannud mina ise, aga ma leian jupid lõpuks üles..kunagi! :)

Kutsed koos ümbrikega aga said lõpuks sellised:




3 kommentaari:

  1. Kui kasutad minu pilti, tuleb sellele panna viide. Kui kasutad minu kujundust kuni fondivalikuni välja ja teed seda müügiks, saab Sinu peale kohtusse kaevata. Pane, palun vähemalt viide Juliana Pulmakutsed peale ja ära rohkem nii tee.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Tere!
      Blogipostituse alguses on kirjas viide Teie lehele Minni kutsetele, samuti on Teie fotol olemas ka vesimärk, mida ma eemaldanud ei ole just eesmärgiga näidata, et üks algsetest töödest Teile kuulub.
      Tegemist oli ühekordse tööga ja eeldan, et kui mulle lingitakse Teie näidis, siis on siiski pakkumine küsitud ka Teilt endilt ja Teil pole olnud mingil põhjusel võimalust neid teha. Ei oska kommenteerida täpsemalt.
      Ma ei paku ise selliste kutsete tegemise võimalust ega pole neid ka hiljem teinud. Olen nõus postituse üldse eemaldama.
      Head!
      K.

      Kustuta
  2. Blogi administraator eemaldas selle kommentaari.

    VastaKustuta