kolmapäev, 8. jaanuar 2014

Pulmakomplekt


Kordaminekuterohket alanud aastat kõigile!

Aasta alguses valmis esimese tööna üks suur pulmakomplekt. Mul oli seda põnev teha, sest kasutasin kaunistamisel teistsugust tehnikat: võtsin välja  olemasolevad fimoga meisterdamise vahendid, soetasin mõned uued ja hakkasin katsetama. Mis salata - fimoga voolimine on suuresti nagu akrüüliga voolimine, ainult pintslita. Fantaasiat jagub ja kui kindaid ei kasuta, siis jääb igale tööle ka autori sõrmejälg. Ma olin viisakas, tegin kõik sõrmejälgedeta! :)

Komplekt koosnes karbist, küünlast, pokaalidest, albumist, külalisteraamatust, abielutunnistuse kaantest ja kaardist.
Kõik asjad on kaetud valge kangaga ja kaunistatud fimost lillede ja punaste kivikestega. 
Karp sai nii suur, et kõik asjad sisse mahuks: 37x27x15 cm.
Küünlal kombineerisin oma head tuttavad akrüüllille tehnikat ja uut fimo-lillendust. Sobis kokku küll.
Pokaalid otsustasin teha siiski klassikalised. Korraks oli küll ka mõte panna pokaalidele lisaks fimost lilli aga kuna ma pole seda enne proovinud, siis ei taha, et mingid elemendid keset pulma kusagilt pudenema hakkaks. Nii siis jätsin selle katsetuse seekord ära. Ehk kunagi kodus proovin aga kindel ei ole. Kahtlustan, et need kaunistused kukuks päris ruttu ära.
Album on klassikaline A4 30 lehe ja kalkaga. 
Külalisteraamat on eeltäidetud lehtedega, mille sisu tellija pisut muuta soovis. 
Abielutunnistuse kaaned tegin lihtsamad, lillevabad, et neid vajadusel ka mugavalt kuhugi kaasa saaks võtta ja et ei peaks muretsema, kas kusagilt midagi küljest kukub.
Kaardi tegin aga pärast pikemat mõtlemist ka samade lilledega, mis muudel asjadelgi, et ikka eriti hästi kokku sobiks. :)

Loetelu sai nüüd küll ühte jutti nagu rongivagunid aga las seekord olla. Seoses nende rongivagunitega meenus aga täiesti teemaväliselt, et eile nimetas üks tuttav uusi Tartu-Tallinna liini sõitvaid ronge kiirporganditeks, huvitav. :)

Igatahes, 
Õnne abiellujatele! :)








Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar