neljapäev, 19. september 2013

Kaaned, kaart ja papud

Pulmas käidud ja palju ilusaid mõtteid meeles, otsustasin oma järgmised tööd ära lõpetada. Mõni tuli küll alles nädala alguses aga no uued asjad ON paratamatult alati põnevad.

Esiti siis ühed kaaned abielutunnistusele, mille puhul sooviti, et need oleks ühele varasemalt tehtud kaardile sarnased. Kõik muu oli teostatav, küsitavaks jäi vaid pandla olemasolu. Ja tänu minu oskuslikule oma asjades tuhnimise oskusele leidsin veel viimase kahe südamega pandla ka. Aga nüüd on küll kõik - tuleb uued tellida. :)

Teiseks tegin valmis ühed papud. Neid pole ka ammu heegeldanud. Päris mõnus oli. Tahtis neid Anette, kes eelmised tellitud papud katsikukingitusena päris vahvalt pudeliga ühendas. Näitan seda ka. Pudel siis Anette tehtud ja papud seal varsti vist juba aastavanused.

Anete kaunistatud pudel minu tehtud papudega
(märts 2013 nagu näha)

Värsked papud septembrist 2013

Teisipäeval küsis Kertu, kas ma jõuaks reedeks ühe ristimiskaardi teha? Jõuaks küll, ainult et mul polnud aimugi, milline võiks üks ristimiskaart olla. Ja muidugi tuli google appi. :) Tuleb tõdeda, et pulmakutsete ja sünnipäevakaartide osakaal on seal ikka kordi suurem. Aga no mõned mõtted sealt ikka sai ja ühe tegin siis järele ka. Nimeline ristimiskaart Marii-Loviisele. Värviks jätsin valge, sest nii ristimisel kui leeritamisel on selle värvi kasutamine kombeks.
Teine pähkel oli sisutekst. No jälle ei tea, mida ristimiseks soovitakse. Suuresti vist kirjutatakse kaartidele mõni salm või rida Piiblist, aga mul küll ühtegi sobivat kohe ette ei visanud (mis siis, et ülikoolis sai ühe kursuse raames Piiblit üsna usinalt loetud). Õnneks leidsin jälle täiesti suvalisest kohast ühe pasliku salmi ja nii siis seekord saigi üsna armas kaart tüdruku ristimiseks.
Ümbriku tegin seekord kaardile ka - sellise, nagu Liisu ja Miku pulmakaardilgi. Vahvam ikka kui tavaline poeümbrik.





Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar