teisipäev, 9. juuli 2013

Kutsed ja kaardid

Panen kaks puhkuse-eelset tööteemat kokku, loodan, et osalised ei pahanda. :)

Esiti tegin mõnda aega tagasi Eglele pokaalid - valgete-roosade lillekestega. Oli teine nõudlik klient, kes tööga rahule jäi. Ja siis sain palve Merikeselt, kes üllatus-üllatus, oli saanud kutse Egle pulmast osa saada. Merike küsis luksuslikku pulmakaarti ja seletas väga hästi, mis talle meeldiks ja mis mitte. Algul proovisin läheneda kasutades pruudi lemmikvärvi roosat. Kaart sai üsna uhke, aga Merike küsis, et kas midagi veel luksuslikumat saaks...kullaga näiteks? No miks ei saa, ikka saab. Pärast usinat peegelpaberijahti sain kutse ka valmis. :) See sobis ja nagu Merike pärast ütles, käes hoides on kordi ilusam kui pildil. Oli küll jah.
Kuldsetes toonides kaardi tegemise käigus proovisin kuldse värviga templit ka teha, kuid kaardil otsustasin seda mitte kasutada. Siiski läks asi käiku pisikese kiirkaardi jaoks. Sain selle kenasti sünnipäevaks ära kasutada. 
Roosa kaart leidis aga ka omaniku - see läheb mehelt naisele pulma-aastapäevaks. :)


Pulma-aastapäevaks

Kaart pulma

Pisike kiirkaart sünnipäevaks
 Teise tööna sain teha suurema hulga pulmakutseid. Kuna uus perekonnanimi on seotud veskiga, siis paluti seda võimalusel ka kutsel kasutada. Tegin siis valmis kaks näidist ja teisel päeval veel kolm, aga "võitjaks" oli seekord üks esimestest näidistest. Mulle endale tuli muidugi rohelise kutse vaimustus peale (pitsid,satsid). Näidiskutsete taustaks kasutatud paber on läikiva tooniga ja jäi väga ilus.
Seega 21 kutset (väikese varuga) liikusid uute omanike juurde.

Näidis 3

Näidis 4

Näidis 5
Valmis kutsed

1 kommentaar:

  1. Väga ilusad ja puhta joonega. Sa ikka oskad! :)
    Kuldset ja hõbedast paksemat peegelpaberit on Abakhanis ka müüa. On (või vähemalt oli) seal -50% asjade seas juba mõnda aega.

    VastaKustuta