esmaspäev, 15. juuli 2013

Küünlasaagad

Läksin kaks nädalat tagasi puhkusele ja võtsin sinna kaasa paar küünalt, et need soovijaile ära kaunistada.

Esiti üks eriti kiire töö: 13. juultiks üks küünal noorpaarile ja kaks küünalt emadele. Pulm oli rannapulm ja seega tahtis pruut midagi hoopis teistsugust. Ette anti kaks komponenti: valge roos ja punane värv. Valgeid roose mul oli, punane pael on ka üsna kättesaadav ja saigi komplekt valmis (mõningaste äpardustega).
Igatahes kui Maiu oli küünlad kätte saanud, helistas mulle, et tead, väga ilusad on, ainult üks häda on... pulm on juulis, mitte augustis. Deeeeeem! Esimene asi, mis veaga välja läks. Seletasin siis kenasti ära, mida teha, kuidas parandada ja millega. Loodetavasti sai Maiu sellega hakkama. :D Siit moraal: KONTROLLI, KONTROLLI, KONTROLLI!



Teine küünal oli Irenale ja Indrekule. Irena palus helelillasid orhideesid ja seekord võtsin kätte pintsli ja akrüülvärvid. Päris mõnus oli. Pärast pildi näitamist palus ta veel juurde sädelust õie kroonlehtedele ja seda ka sai. Ja muidugi...viga ka: nime olin valesti kirjutanud. Pruut pole mitte Irene vaid Irena. Parandasin ära. Julm - kaks viga kahe tööga. Edaspidi üritan keskenduda- keskenduda. Ilmselt ei oleks tohtinud puhkama minna ikka. :)





Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar