kolmapäev, 19. veebruar 2014

Esimese sünnipäeva kutse

Eelmise sünnipäevakutse postituse otsa üks samasugune veel. Pisut teistmoodi kutsed väikese omapoolse albumisse pistetava lisandiga.
Teemaks ikka esimene sünnipäev ja seekord meie enda pisima pidu. Me ei ole siiani esimesi sünnipäevi tähistanud, kuid kuna ma olen ikka üsna kindel, et kolmas väike jääb ka viimaseks, siis teeme erandi. Nagunii ei olegi muidu mahti väheste tuttavategagi kokku saada. 

Olen kutseid vaadanud ja otsinud tegelikult pikemat aega ja mitte üldse eeldusel, et need endale teha, vaid lihtsalt uurimise ja õppimise mõttes. Mõned on ka pikemat aega meeldinud ja nii saigi mitmest kutsest kokku see üks, meie oma. Kutsele lisasin sisse 10x13 cm foto aastaseks saava Pärle kasvamispiltidega ja ongi kutse ikka päris personaalne. Soovi korral saab pildi pista kuhugi albumisse, sest kinnitasin foto fotonurkadega. Kui ei soovi, võib see aga niisama kutse vahele jääda (ja ehk see kutse püsib siis kusagil karbipõhjas vms) :) Ühe näidise kavatsen aga ise enda tarbeks säilitada.
Kutsetele juurde tegin sobivad ümbrikud ja lisasin sinna ümber aadressiribad. Näis, kas need ikka tervelt kohale ka jõuavad. :) 

Aga neile, kel huvi sarnaseid kutseid ise teha, üks pisike õpetus, mida mina kasutasin. Ausõna, see peaks ka üsna käsitöökaugele inimesele võrdlemisi köki-möki olema. :)


1 kommentaar:

  1. Tere! Kuidas liimisid küünlad kaardile? Kas liimipüstol võtab kinni ka küünlavahase pinna?

    VastaKustuta